[Company Logo Image]

GIS-ALBANIA

Harta Administrative

 

Home Up

Up

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harta dixhitale vektoriale e ndarjes administrative t Shqipris prmban, n shtresa te vecanta.

  • Ndarjet administrative: Qark, Rreth, Bashki, Komune, Qytet, Fshat
  • Qendrat e banuara: Qytet,  Fshat, Qender Komune
  • Rrugt (Sipas kategorive)
  • Hekurudha
  • Distancat (midis zonave t banuara)
  • Baze te dhenash mbi popullsine per cdo njesi administrative

Me kt informacion hartografik dixhital, si dhe bazn e t dhnave prkatse, mund te ndrtojme leht harta te reja administrative sipas ndryshimeve t pritshme n ndarjet administrative.

Gjithashtu mund t pergatisim harta t shumta sipas t dhnave statistikore pr probleme t ndryshme si: zhvillimi ekonomik, papunsi, shkallezimi i varfris, t dhnat e zgjedhjeve elektorale n baz zona elektoriale, rrethi, etj

 

 

Contact:

GIS-ALBANIA

Phone:                + 355 4 22 53 466 / 230
                  
           Mobile:      + 355 68 60 31 901
 
FAX
                    + 355 4 2255 122
 
Mail address
Rruga "Gjergj Fishta", Pall. 4, Sh.8, Tirane
 
e-mail
kelvin.ekonomi@imb.al